Over ons

Nieuwe bewoners uit de andere wijken van Nijmegen Noord (zoals bijvoorbeeld de grote Boel en Zuiderveld) zijn welkom als ze niet terecht kunnen bij de bestaande gezondheidscentra. Ook het stimuleren van domein overschrijdende samenwerking binnen zorg en welzijn is een doelstelling van de stichting.

De Coöperatie Stielo U.A. fungeert als moederorganisatie. Daarom is er ten aanzien van het eerste bestuur van SGPNN sprake van een personele unie tussen het bestuur van Stielo en SGPNN.

Coördinatie
De coördinatie van het nieuwe Gezondheidsplein is in handen van Rob van Damme. Hij is bereikbaar via coordinator@gpnn.nl

Er komt heel wat bij kijken als je een nieuw gezondheidscentrum wilt opstarten. Om zoveel mogelijk mensen mee te laten denken en doen is er een projectgroep (denktank) opgericht. Daarin denken zowel de toekomstige zorgverleners, vertegenwoordigers van het sociaal wijkteam, de GGD, de Gemeente mee wat er allemaal moet gebeuren. Ook betrekken we vertegenwoordigers van de (toekomstige) burgers bij de projectgroep. De samenstelling van de projectgroep kan wisselen tijdens de verschillende ontwikkelingsfasen van het Gezondheidsplein. De harde kern van de projectgroep wordt gevormd door:

Rob van Damme

Huisarts, Coördinator

Bertine Bast

Huisarts

Mark Loeffen

Fysiotherapeut

Ronald Hoogkamp

Fysiotherapeut

Marinus van der Pol

Fysiotherapeut

Nanette de Schepper

Oefentherapeut Cesar

Almar Nijholt

Apotheker

Pamela Visser

(Kinder) Psycholoog

Vivianne Russo

Psycholoog

Luuk Reijnders

Namens Logopedie Roost Hermsen

Lizet Peters

Verloskundige

Lisette Geraud

Verloskundige

Paul Rikken

Sociaal Wijkteam

Paul Reuling

Opbouwwerker, Bindkracht 10

Ed van Dael

Wijkmanager

Marjo Scheffer

Stip

Mounia El Mouden

Gezondheidsmakelaar GGD

Timo Kleijn

Tandarts